Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Britta Madsen og Søren Gøttrup er to af Danmarks mest kendte internationale glaskunstnere, som har gjort sig gældenden nationalt og internationalt med store udstillinger herhjemme og i Norge, Sverige, Finland, Singapore, Letland, Tyskland, Ungarn, Holland og Luxembourg.

De har modtaget mange stipendier og udmærkelser, bl.a. af Aalborg Kommune for udsmykning i Spar Nord banks hovedsæde i 2001, Statens Kunstfond i 1989, Nordjysk Kunstnerpris i 1990 og en 3. pris ved Mini tekstilkunst, Hannover 1983 og Jørgen Låges Mindelegat 1996 m.fl.

Kunstnerparret har udstillet på mange censurerede udstillinger i Danmark, bl.a. Kunstnernes Sommerudstilling (KS) i 1983, 1986, 1987 og Kunstnernes Påskeudstilling (KP) i 1982 og 1983 og Charlottenborgs Forårsudstilling i 1987. Siden deres debut i midten af firserne, har de haft utallige separatudstillinger på gallerier og i kulturhuse, og har ligeledes haft mange museumsudstillinger i både ind- og udland.

Britta Madsen og Søren Gøttrup er omtalt i Dansk Kunst 1989 og Weilbachs kunstleksikon. De er medlemmer af BKF, Billedkunstnernes Forbund og DK, Danske Kunsthåndværkere.

De arbejder i kold glas og skaber den ene mere spændende udstilling efter den anden. Temaerne skifter, men tager ofte udgangspunkt i hverdagslivet. Et tema kan f.eks. være biler, en anden håndtasker, pistoler, stregkoder, skilte osv.

Britta og Søren Gøttrup har udført mange større inden- og udendørs udsmykningsopgaver i årernes løb.

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen