Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Jeg arbejder som keramisk kunsthåndværker i spændingsfeltet mellen kunst-værk og brugs-kunst, i et udtryk som jeg benævner ”Grafisk Porcelæn.”

Mine værker fremstår grafiske i deres enkle stramme form og med heldækkende minimalistiske sort/ hvide mønstre.

Keramiker Ane-Katrine von Bülow er en kunsthåndværker, der gør brugsting til kunst. En formgiver, der frydes over at skabe smukke ting, man kan bruge til noget. Det hvide porcelænsler med de sort/hvide mønstre er von Bülows univers. Minimalistiske grafiske mønstre, der tilpasses den keramiske form ved hjælp af et 3D-computerprogram, så porcelæn og grafik smelter sammen og bliver to sider af samme sag.

Objekter hvor det digitale og det analoge, det kunstneriske og det brugsmæssige interagerer i en helhed og fremstår som arkitektur i brugsform

Jeg arbejder med GRAFISK PORCELÆN i en formgivning der spænder fra store monumentale cirkelrunde skåle, til dynamiske trekantede former, bygget op i et enkelt geometrisk formsprog.

Det serigrafiske tryk bliver brugt som teknik og som kunstnerisk udtryk, hvor de trykte grafiske mønstre omslutter formen soen heldækkende struktur, og således bliver integreret i værket.

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen