Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Jeg bor og arbejder helt bogstaveligt på kanten af Lønstrup Klint med resterne fra Mårup Kirke i baghaven og med Vesterhavet som nærmeste nabo. Vestkystens karakteristiske sandstrand, klitterne, Rubjerg knudes bjerge af sand, det forblæste plateau over klinten og havets erosion, udgør for mig en mangfoldighed af fortællinger, som jeg til stadighed fortolker og genfortæller som keramiske udtryk.

Mine værker handler derfor om natur, om observationer i landskabet, om en følsomhed over for teksturer, farver, spor og historie. Det handler om arkitekturen som spor efter mennesket i naturen, om spændingen mellem flade og struktur, mellem overflade og det, der ligger under.

Mårupgård, udgør rammen om mit værksted og et keramisk galleri, på internationalt niveau. ”Måske er det netop stedet og den samme udlængsel som folk der boede her før, både i vikingetiden og endnu tidligere der slår igennem” udtaler Dorte når hun skal sætte ord på drivkraften bag sin internationale udstillingsaktivitet.

Jeg er født i 1968, uddannet pottemager i 1993 og har siden 1998 haft værkstedsgalleri i Lønstrup. Jeg udstiller både i Danmark og udland, og igennem de seneste år har jeg således bl.a. udstillet på SOFA i Chicago og New York, Collect i London og senest på Superbien i Berlin.

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen