Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Barry Stedman (f. 1965, Watford) er en keramisk kunstner, hvis farverige og dynamiske former kommer af en dyb fascination til landskabet. Hans arbejde er forankret i vejret, dramaet og livet, der omgiver hans havestudie ved floden Flit i Bedford. Stedman startede med keramik efter en karriere i detailhandlen, da han blev forført af lerets muligheder for at udtrykke abstrakte ideer om farve og form.

Med udgangspunkt i en organisk og enkel form - enten løst drejet og manipuleret, eller sammensat af bløde plader, skærer Barry Stedman facetter i leret og giver det markeringer. Med en usædvanlig intuitiv og energisk streg påfører han herefter værkerne poetiske og ekspressive dekorationer med mange lag af pigment, begitninger og glasur. Med disse teknikker inspireret af malekunsten skaber Barry Stedman værker, som hylder naturens uperfektheder, og som på forunderlig vis er gennemsyrede af det livlige lys og farve fra en verden i konstant forandring.

Stedman afsluttede en keramikgrad ved University of Westminster i 2009, hvor han modtog Caparo Award og sluttede sig til Edmund de Waals studie samme år. Hans arbejde er blevet vist på adskillige udstillinger og gallerier over hele Storbritannien og internationalt.

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen