Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Født i Birkerød i 1950. De mange og lange rejser til Grønland og specielt Grønlands Nordøstkyst - Nordostrundingen, Mestervig, Ella Ø og længere nede på Østkysten, det store fjordkompleks omkring Tassilaq (Ammassalik) - har afgørende betydning for min kunst.

De små billeder, som alle er lavet på disse rejser, er en registrering, en fortælling om fjeldene, isen, klipperne, geologiske formationer, bræerne, elvene, mosser og lavver, nysneen, der faldt om natten, glæden ved at være et så utroligt smukt område, men også den lille angst, der også er med, når man rejser alene i dette mægtige og barske land. En afspejling af det råstof, jeg finder i Grønland og som jeg bruger i mine arbejder, både de keramiske og i billederne. Det bliver et afsæt til de større billeder, som jeg arbejder med i ateliet og "omskrevet" til keramisk dekoration.

Uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København (Akademiets Dansk Designskole) og flere keramiske værksteder - herunder ½ år i Paris. Eget værksted siden 1984.

Talrige udstillinger i Danmark og Norge på kunstmuseer, i gallerier og i kunstforeninger. Udsmykninger: Halskov Kirke, Arktisk Kommande - Flyvestation Aalborg

Legater:

  • Johs. Krøiers Kunstlegat
  • T.A.C. von Irgens-Berg Kunstlegat
  • Solarfondens Rejselegat

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen