Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Jeg finder inspirationen til mine motiver i den danske natur, især ved Vesterhavet og langs fjordene. Det er linjerne, formerne og farverne, der interesserer mig – og den særlige stemning og atmosfære, som et motiv udstråler. Udtrykke varierer stort, alt efter om det er morgen, aften, sommer eller vinter.

Ofte tager jeg udgangspunkt i en erindring om en særlig lokalitet. Uvæsentlige detaljer glemmes på denne måde og efterlader de ingredienser, som gjorde dette sted og denne tid til noget særligt. Jeg maler i akryl, fordi det muliggør en hurtig arbejdsgang. Den korte tørretid bevirker, at jeg kan arbejde med mange laseringer i samme maleri på én dag. I starten arbejder penslen nærmest kaotisk, men i løbet af arbejdsprocessen sker der en tæmning frem til det punkt, hvor kampen bliver blæst af.

Til trods for den kaotiske arbejdsmetode, finder de fleste mine malerier rolige, ja nærmest meditative. Kompositionen forenkles stærkt undervejs. Men i fladerne kan man ved nærlæsning finde spor efter det oprindelige kaos.

Jeg udstiller flittigt rundt om i hele Danmark hos kunstforeninger, institutioner og virksomheder. Desuden formidles mine malerier gennem en håndfuld gallerier. Læs mere på min hjemmeside.

Jeg er uddannet kunsthistoriker fra Aarhus Universitet.

 

 

Kontakt

Øksenbækvej 26, Tornby
9850 Hirtshals
Tlf. 24 61 62 34
brondum@hotmail.com
www.claus-brondum.dk

 

 

Copyright 2008-19 - Påskeudstillingen