Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Billedkunstner . Født 1965 i Barcelona Josep Bonet Subirats er uddannet over en 10-årig periode på de bedste skoler i Barcelona. Han er som kunstner nået langt. Ved hårdt arbejde og lysten til at dygtiggøre sig har han formået, at tilegne sig en fantastisk teknisk viden om malerier, hvilket tydeligt kommer til udtryk i værkerne. Så det er ikke uden grund, at han er en eftertragtet kunst-ner for mange gode gallerier i og uden for Spanien.

Josep er ikke ukendt i Danmark idet han gennem mange år, med stor suc-ces, har været tilknyttet Galleri Inuit i Ålborg. Han er især kendt for sine genrebilleder fra byer han ofte besøger – New York, Amsterdam og Barcelona. Hans moti-ver er også præget af jazzens historie.

På sine mange rejser til Europa og USA blev han fascineret af urbane landskaber. Den enorme mængde og tumult i New York, vitalitet og charme Amsterdam eller Barcelonas fortryl-lende kvalitet. Disse byer er blevet hans foretrukne emner, og han nyder at male symbolske steder som Time Square (New York).

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen