Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Kort presentation:

Født 1949 i Thy. Voksede op i min fars farvehandel, hvor bl.a. Jens Søndergård købte maling, når han om sommeren boede i sit hus i Sdr. Vorupør."Ham den bette knægt der skal sgu nok blive kunstner med alle de farver han ser hver dag". Jeg husker det ikke selv, men har det fra min far. Det er ubevidst at jeg i en periode malede nar-rative billeder, der handlede om uvejr, fiskere ved stranden, bunkers m.m.

Men ikke få kommenterede deres Jens Søndergård-associationer. Der har altid været noget sentudviklet over mig. Således debuterede jeg som billedkunstner først i 1998 på Galleri12 (censureret udstilling på DR2). Senere nogle gange på Kunstnernes Påskeud-stilling i Århus m.fl. I perioder ligger maleriet stille. For nyligt var jeg nødt til at have fuldtidsfocus på færdiggørelsen af en ny roman Farve-handlerens Søn Fra Thy, som udkom-mer ind under sommer.

Som forfatter (digte/romaner) debu-terede jeg i 1981. At skifte mellem de to fag og musik oplever jeg som et kæmpe privilligium. Kunstarterne ligger ofte tættere på hinanden end man umiddelbart skulle tro. Spiller man musik, skaber man jo billeder på nethinden. Maler man billeder, skaber man fortællinger og måske musik for det indre øre, og skriver man en roman, skaber man i høj grad masser af bil-leder.

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen