Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Jeg har flere gange forsøgt at male de tre gratier. Men først da jeg blev klar over at gratierne er store, at de kræver plads, og at de kræver plads hvert deres lærred, kom der gang i projektet.

Som bekendt har de tre gratier altid optrådt sammen. Myterne fortæller i øvrigt at de er døtre af Zeus. De tre gratier vender sig altid mod hinanden. En lille trepersoners narcissistisk søsterkoloni.

De tre gratier har altid udelukket den fjerde. Vi har i hvert tilfælde aldrig hørt om den fjerde gratie. Men hende besluttede jeg mig for også at male. Og vel at mærke på et lige så stort lærred som de tre øvrige.

Jeg har malet gratierne som udadvendte. Den fjerde gratie er måske nok mere forknyt; men det er jo også første gang at hun optræder. Om de er yndefulde og skønne? – Det må andre tage stilling til. Jeg har prøvet at lægge det mytologiske til side. Og det har de fire gratier også.

Billedet viser en detalje fra Den Tredje Gratie

Ole Skovsmose har udstillet i Tyskland, Finland, Norge, Holland, England, Bulgarien, Portugal, Spanien, Brasilien og Danmark.

Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Sindicato Nacional dos Artistas Plásticos, Estado São Paulo.

 

 

 

 

Copyright © 2024 - Påskeudstillingen