Andre udstillere

Forrige  Næste
<< Forrige
  
Næste >>

 

Mit billedudtryk domineres af stregen. Jeg arbejder med linjens evne til at ud-trykke og fastholde et sanseligt nu.

På det seneste har jeg været optaget af at eksperimentere med mine såkaldte Mixed Media billeder, hvor jeg på en bund af pap kombinerer grafiske og maleriske teknikker med collage og foto. Pladerne med deres kontrast mellem blanke og matte flader har en egen stof-lighed og dybde.

Billederne ligger med deres form og stoflighedskontraster i spændingsfeltet mellem det rå og det poetiske.

Mennesket er et tilbagevendende motiv i mine billeder. Jeg er optaget af relationer mennesker imellem samt forholdet mel-lem natur og menneske – Dilemmaet mellem det naturgivne og det kulturbe-stemte.

Skygger inspirerer mig, og de danner ofte udgangspunkt for nogle billedserier. Det kan være Nordiske skygger fanget i min have eller "Skyggen af en død sæl" med fragmenter af skeletdele.

Tom Jørgensen, Redaktør på Kunstavi-sen og kunstanmelder på Jyllandsposten, skriver: "Pernille Krogh arbejder typisk i serier, hvor et konkret sted som Barcelona og Berlin, et konkret motiv som fluer, høns og småkravl i en sø eller mere subjektivt ladede motiver som"Forhold" under-søges til bunds, kompositorisk såvel som stemningsmæssigt. Fælles for alle serierne er den på én gang elegante og spontane linjeføring, som er et kende-mærke for Pernille Kroghs kunst sammen med den raffinerede vekselvirkning mellem drømmeagtige sekvenser og håndfaste jordnære motiver. En blanding og et spil, som Pernille Krogh formår at skabe en smuk syntese ud af."

 

 

Kontakt

Estruplundvej 19, St. Sjørup
8950 Ørsted
Tlf. 2172 4108
pernillekrogh@mail.tele.dk
www.pernillekrogh.dk

 

 

Copyright 2008-23 - Påskeudstillingen